Reka Bentuk Panzhou | Sunshine Palace of Versailles Kelonggaran dan Kelong…

Reka Bentuk Panzhou | Sunshine Palace of Versailles Kelonggaran dan Kelonggaran Kehidupan Niat asal reka bentuk kediaman bukan sahaja untuk berpuas hati dengan estetika visual, tetapi juga untuk mempertimbangkan “ahli keluarga” sebagai pertimbangan teras. Empati adalah langkah pertama dalam konsep reka bentuk. Digabungkan dengan keperluan setiap ahli yang berbeza, titik- pemikiran dan kuantifikasi ke titik dijalankan, dan keselesaan ruang dan ruang rumah digabungkan. Konteks lebih dipindahkan kepada pengguna.
Reka Bentuk Panzhou | Sunshine Palace of Versailles Kelonggaran dan Kelonggaran Kehidupan Dengan aspirasi dalaman penghuni yang jelas, isyarat reka bentuk dapat dikesan. Anda tidak boleh melihat ruang dengan pandangan dingin pihak ketiga, tetapi anda harus berakar umbi dalam kehidupan dan merasakan nada emosi, warna, bahan, halo dan lain-lain dimensi berbilang dimensi tiga dimensi ruang.
Reka Bentuk Panzhou | Sunshine Palace of Versailles Kelonggaran dan Kelonggaran Kehidupan ▲Ruang tamu | Dinding batu tulis Ruang Tamu adalah jelas dan putih, menggemakan sofa kulit warna oat, yang dengan mahir meneutralkan perasaan keras dan sejuk lantai gelap, membentuk lapisan peralihan antara warna, dan warna yang elegan memberikan ruang yang tertentu Selami diri anda dalam sihir. Di kawasan luas ruang linear biasa, meja sisi menggunakan lengkung radian kecil untuk memecahkan corak fizikal garisan dan permukaan yang membosankan, dan menyuntik interaksi yang lebih halus ke dalam ruang.
Reka Bentuk Panzhou | Sunshine Palace of Versailles Kelonggaran dan Kelonggaran Kehidupan ▲Tea Room | Ruang penerimaan bilik teh dan bilik teh bersambung antara satu sama lain, tanpa terlalu banyak susun, ringkas dan ringkas, hangat dan jelas. Kepraktisan muktamad bilik teh adalah pencahayaan. Cahaya membuka ruang kecil asal yang sempit. Pancaran cahaya memercik pada meja teh yang digantung, yang berwarna putih dinamik dan ketulenan beku; ia adalah konsep artistik dialog antara orang dan diri sendiri. Kanvas putih dicampur dengan beberapa unsur kayu gelap, pepejal dan dalam, kaya dengan butiran deria. Hiasan tumbuhan hijau menambahkan sentuhan percintaan musim bunga dan tekstur spatial yang menawan.
Reka Bentuk Panzhou | Sunshine Palace of Versailles Kelonggaran dan Kelonggaran Kehidupan ▲ Ruang Makan | Kawasan di mana Ruang Makan disambungkan dengan ruang tamu adalah tempat makan yang sesuai, yang merapatkan penghalang ruang sebenar. Sistem warnanya penuh dengan keindahan. Garis besar meja makan marmar adalah selaras dengan irama skala ruang, menggambarkan bulatan dengan tema pulang ke rumah; tempat duduk yang elegan membangkitkan kesopanan dan kekangan rumah.
Reka Bentuk Panzhou | Sunshine Palace of Versailles Kelonggaran dan Kelonggaran Kehidupan ▲ Bilik tidur utama | Bilik Utama berada di ruang tamu, meninggalkan pemiliknya dengan ketenangan mutlak. Bermula dengan kelabu kuning air lembut, bilik tidur utama diteruskan dengan latar belakang linen yang dilitupi keras, dan tekstur desa membaluti seluruh ruang tidur. Lampu kandil berbentuk tanglung dan hiasan sisi katil adalah penting. Padanan warna tepu rendah dan tekstur bahan membawa kelembutan berganda penglihatan dan sentuhan, yang merupakan cara hidup yang perlahan dan perlahan.
Reka Bentuk Panzhou | Sunshine Palace of Versailles Kelonggaran dan Kelonggaran Kehidupan ▲ Bilik Mandi Utama | Bilik Mandi Utama Reka bentuk bilik mandi yang dipisahkan tiga adalah agak praktikal dan indah. Kaca warna kelabu dari lantai ke siling di antara pancuran mandian dan tandas bukan sahaja menekankan privasi tetapi juga meningkatkan tekstur ruang. Perasaan marmar yang ringan dan mewah dipadankan dengan tekstur semulajadi coklat walnut, dan bahagian logam adalah hiasan terang bilik mandi dan bahagian penting dalam keselesaan.
Reka Bentuk Panzhou | Sunshine Palace of Versailles Kelonggaran dan Kelonggaran Kehidupan ▲ Bilik Lelaki | Bilik Lelaki ialah bilik kanak-kanak lelaki dalam warna kelabu dan kuning air. Bentuknya dipermudahkan dan dipermudahkan. Bahagian atas meja kayu tingkap unjur menghamparkan mekanisme semula jadi desa. Ruang simpanan memanjang ke dinding, dan tiga jenis kayu padu panel digunakan sebagai Pembahagian kawasan penyimpanan mencerminkan rasa perubahan dan keteraturan beransur-ansur, dan kesederhanaan mendedahkan butiran yang mampu.
Reka Bentuk Panzhou | Sunshine Palace of Versailles Kelonggaran dan Kelonggaran Kehidupan ▲ Bilik Anak Perempuan | Bilik anak perempuan Bilik Perempuan adalah berasaskan macarons untuk memulakan pengalaman yang hangat dan indah. Di ruang yang dicipta oleh kawasan luas ​​bentuk gerbang bulat, kerusi dihiasi dengan sentuhan merah teroksida. Rak penyimpanan berbentuk istana di dinding boleh memenuhi fungsi dan cantik pada masa yang sama, menyuntik sentuhan ketangkasan ke dalam keseluruhan ruang.
Reka Bentuk Panzhou | Sunshine Palace of Versailles Kelonggaran dan Kelonggaran Kehidupan